Toimitus- ja palautusehdot

Tuotteiden hinnat

Tuotteiden hinnat on esitelty tuotteiden yhteydessä. Tuotteidemme hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimitus

Otamme uudet tilaukset käsittelyyn mahdollisimman pian. Postitamme tilaukset 2-4 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Tämän jälkeen paketin toimitus riippuu postista, jonka kautta lähetämme paketit. Pyhät ja viikonloput voivat vaikuttaa toimitusaikoihin. Toimitustapoina teillä on valittavissa nouto postin pakettiautomaatista tai postista sekä kotiin toimitus.

Tilauksen hintaan lisätään postikulut.

Hinnasto:

Postipaketti -nouto Postin automaatista tai asiointipisteestä 7,90€

Postin Kotipaketti, toimitus kotiovelle 10,90€

Mikäli sinulla on mahdollisuus noutaa tuote Jyväskylästä suoraan meiltä, ota siinä tapauksessa yhteyttä, niin sovitaan noudolle sopiva ajankohta.

Palautus ja reklamointi

Toivomme, että designpuumme löytää pitkäikäisen kotinsa luotanne. Mikäli kuitenkin haluat palauttaa tuotteen, on niillä 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautuksesta veloitamme 5 €. Palautusaika lasketaan paketin noutohetkestä. Palautettavan tuotteen sekä sen pakkauksen tulee olla alkuperäisessä ja uudenveroisessa kunnossa.

Palautusoikeus ei valitettavasti koske yritysostoina tehtyjä tilauksia.

Huom! Paketin noutamatta jättäminen ei riitä kaupan peruuttamiseksi. Mikäli paketti jätetään noutamatta Postista, perimme siitä 15 € palautuskulut.

Jos tuotteen kunnossa on jotakin huomautettavaa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Huomaathan, että tuotteemme ovat elävää puuta, joten muutokset puun sävyssä ja mahdollisesti ajan kuluessa tulevat pienet halkeamat ovat osa tuotettamme. Lisäksi puun syyt

ja ulkonäkö on jokaisessa puussa luonnon muovaama. Pienet kauneusvirheet vai korostavat jokaisen puun uniikkia luonnetta.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden lähetys maksetaan tilauksen yhteydessä. Korttimaksutapoina verkkokaupasta löytyvät Visa, Mastercard ja American Express. Mobiilimaksutapoina toimii Mobilepay, Pivo, Siirto ja Apple Pay.Osamaksulla voi maksaa OP-laskun, Jouston, Walleyn, OP-tililuoton ja Alisa Yrityslaskun kautta.

Jos jokin mietityttää tai on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme!

Asiakaspalvelu:

info@veinoa.com

ma, to klo 9-11

050-3435399